Биопротективни закваски

Биозащитата с биопротективни закваски

Биозащитата е естествен начин за забавяне на развалянето и защита срещу вредни замърсители в храната посредством ферментация. Биозащитата не само помага за запазване на свежестта и безопасността на храната, но и помага да изградите и защитите своята марка!

биопротективни закваски-млечни продукти

FreshQ® са натурални култури за храни, подбрани специално, за да защитават млечните продукти. Те помагат за предотвратяване на развалянето, удължаване срока на годност и защитават добрите качества на вашите свежи млечни продукти и сирене – дори и след като са отворени.

Намален брак
FreshQ® помага за контролиране на замърсяването с дрожди и  плесени, което дава възможност за повишаване на последователността по отношение на качеството, намалявайки количеството задържани и бракувани партиди.

Отговор на потребителското търсене
FreshQ® осигурява изключително постоянно качество, като същевременно задоволява потребителското търсене на естествени и здравословни храни с по-малко изкуствени съставки.

Биопротективните култури са налични в няколко версии, специално насочени към приложение в кисело мляко, сметана, сирене, кашкавал и други.

За повече информация относно биозащитата с биопротективни закваски можете да се свържете с нас.

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *