Закваски за различни видове сирена и зреене

Благодарение на своя дългогодишен опит и отдадени специалисти в областта на стартерните култури, Chr. Hansen може да предложи широка гама закваски за различни видове сирена, стартерни култури за зреене, биопротективни закваски, както и разбира се мая и други специализирани ензимни решения за производство на сирене.

Можете да разчитате на нас за закваски за различни видове сирена:

  • Континентални типове сирена – полу-твърди жълти сирена като Гауда, Едам, Тилзитер и Маасдам
  • Твърди сирена тип Грана с типични представители Пармиджано-Реджано и Грана Падано
  • Чедар – най-популярния тип сирене в англо-говорящата част на света
  • Котидж чийз
  • Меки сирена като Бри и Камембер
  • Сирена с шупли като Ементал например
  • Кварк
  • Творог

Гамата закваски за други видове сирена на Chr. Hansen предлагат гарантирано удобство и постоянно качество. Стартерните култури на Chr. Hansen са предназначени за директна инокулация в преработеното мляко и се предлагат като замразени пелети или като лиофилизирани гранули.

Основните предимства на използването на закваските за директна употреба (DVS®) са:

  • Удобство и намаляване на разходите;
  • Сигурност;
  • Постоянство в действието;
  • Гъвкавост;
  • Нови и интересни закваски.

1 thought on “Закваски за различни видове сирена и зреене”

  1. Юлиян Вегенов

    Здравейте!
    Интересува ме, култура за Ементал и по – конкретно propionic shermani, на какви разфасовки, и съотвено цени е.
    Благодаря!

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *