Мисия и Визия

Мисията на Адмикс е да предлага на българския пазар качествени продукти, подкрепящи по-добрата храна. Фирмата извършва и свързани с тях услуги: внос, дистрибуция, административно съдействие, както и технологична помощ за продуктовите приложения.

Приоритет за фирмата е предоставянето на качествено и пълно обслужване с грижа за клиента. Това се състои в осигуряване на навременна доставка на поръчаните продукти, съдействие при прилагането им и поддържане на продуктово портфолио, състоящо се от предпочитани хранителни ингредиенти.

Визия: Адмикс вижда себе си като основен, предпочитан и доверен партньор и цели изграждане на дългосрочни и стабилни отношения със своите контрагенти.

Целта на компанията е да доставя продуктите и услугите си максимално бързо и ефективно като същевременно отговаря на постоянно нарастващите нужди и изисквания на клиентите.

Амбицията на Адмикс е да бъде първи избор за доставчик на хранителни ингредиенти. Компанията работи активно за подобряване качеството и безопасността на храните по натурален начин, затова се стреми да предлага само подбрани и доказани продукти. На база на своя над 11-годишен опит Адмикс се стреми да избира за свои партньори фирми с висока репутация, лидери в своя сектор.

Ценностите, на които се основава работата на фирмата са: