Нова гама натурални оцветители за храни за домашни любимци

Chr. Hansen разшири портфолиото си с нова гама натурални оцветители за домашни любимци.

Използвайки своята компетентност в разработването и внедряването на решения, съответстващи на актуалните пазарни тенденции, както и над 140-годишен опит в сферата хранително-вкусовата промишленост, Chr Hansen с гордост представя серия от оцветяващи съставки за храни за котки и кучета.

Натуралните оцветители са подходящи за сухи, полусухи и други такива храни.

Най-добрия приятел на човека

Кучето е най-популярния домашен любимец. Котките също са предпочитан домашен любимец.

Като световен лидер при натуралните оцветители Chr. Hansen включва в гамата на оцветителите и решения за домашните любимци.

Както е известно, потребителите – собственици на домашни животни се ръководят от същите критерии при избора на храна за своите любимци, както го правят и при избора на продукти за себе си. Те все по-често проявяват интерес към храните, които не съдържат консерванти и изкуствени съставки. Следователно,  интересът към висококачествените животински продукти се увеличава. Най-популярни домашни любимци заслужават да имат здравословни и безопасни храни.

Chr. Hansen предлага разработки и решения, които помагат на производители на храни за домашни любимци да получат нюанси, които съответстват на тяхната марка и традиции. От типичните цветове за този вид храна: жълто, оранжево, червено и кафяво, до богат асортимент от техните смесици – общо 28 продукта от естествени суровини с оцветяващи свойства.

С тази линия Chr. Hansen не само поставя начало нова продуктова гама, но и мотивира и подкрепя клиентите си  при избора на съставки за прехода от изкуствени багрила към естествени.

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *