Стартерни култури за традиционна ферментация

Използването на стартерните култури за месо на Chr. Hansen осигурява производство на винаги еднакви месни продукти с високо ниво на безопасност. Стартерните култури елиминират влиянието на неконтролируемата местна флора и осигуряват желаното качеството във всяка партида. Стартерни култури за традиционна ферментация.
Традиционно-ферментиращите стартерни култури за месо на Chr. Hansen са специално селектирани и са подходящи за производство както на традиционни за южна Европа колбаси, така и за колбасите, типични за северна Европа.

За повече информация относно продуктите от тази категория – стартерни култури за традиционна ферментация можете да се свържете с нас office@admix.bg, тел.: +359 2 938 51 05  

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Privacy Overview

This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.