Стартерни култури за традиционна ферментация

Използването на стартерните култури за месо на Chr. Hansen осигурява производство на винаги еднакви месни продукти с високо ниво на безопасност. Стартерните култури елиминират влиянието на неконтролируемата местна флора и осигуряват желаното качеството във всяка партида. Стартерни култури за традиционна ферментация.

Традиционно-ферментиращите стартерни култури за месо на Chr. Hansen са специално селектирани и са подходящи за производство както на традиционни за южна Европа колбаси, така и за колбасите, типични за северна Европа.

За повече информация относно продуктите от тази категория – стартерни култури за традиционна ферментация можете да се свържете с представителя на Chr. Hansen в България:

инж. Деян Ристов, dkdri@chr-hansen.com   

или с нас:

office@admix.bg, тел.: +359 2 938 51 05  

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *