Bactoflavor® Flora Italia – с ухание на Италия

Безопасност на храните, продуктивност и постоянно качество! Това звучи ли ви познато? Опитайте с Bactoflavor® Flora Italia.

Да, звучи познато за много производители на колбаси. Повечето от днешните производители срещат сериозни предизвикателства, тъй като постоянно се стремят да развият безопасни и стабилни продукти, да оптимизират суровините и производствените разходи и да осигурят на потребителите привлекателни продукти с точния вкус, структура и цвят.

Културите за месо на Chr. Hansen имат дълга история при изпълнението на тези аспекти и Bactoflavor® Flora Italia не е различен. Всъщност, дългото изследване на серия от щамове откри тази комбинация от щамове. Тя е по-добра от повечето култури за месо, които понастоящем се предлагат на пазара.

Bactoflavor® Flora Italia се характеризира с:

  • Бърза ферментация за безопасно производство и оптимално микробиологично качество
  • Без компромис по отношение на цвят и аромат благодарение на силно активните и устойчиви на рН щамове Staphylococci
  • Устойчивост, която осигурява повторяемост, независимо от качеството на суровините
  • Нов L. sakei щам, който отговаря на потребителското търсене за по-сладки и непикантни ароматни нотки, които са толкова типични за италианските продукти.

Сега Chr. Hansen пуска на пазара още и SafePro® Flora Italia LC. С това осигурява допълнителна бариера в хранителната безопасност и да минимизира риска от растеж на Listeria monocytogenes.

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *