Bactoflavor® Flora Italia – с ухание на Италия

Безопасност на храните, продуктивност и постоянно качество! Това звучи ли ви познато? Опитайте с Bactoflavor® Flora Italia.

Да, звучи познато за много производители на колбаси. Повечето от днешните производители срещат сериозни предизвикателства, тъй като постоянно се стремят да развият безопасни и стабилни продукти, да оптимизират суровините и производствените разходи и да осигурят на потребителите привлекателни продукти с точния вкус, структура и цвят.

Културите за месо на Chr. Hansen имат дълга история при изпълнението на тези аспекти и Bactoflavor® Flora Italia не е различен. Всъщност, дългото изследване на серия от щамове откри тази комбинация от щамове. Тя е по-добра от повечето култури за месо, които понастоящем се предлагат на пазара.

Bactoflavor® Flora Italia се характеризира с:

  • Бърза ферментация за безопасно производство и оптимално микробиологично качество
  • Без компромис по отношение на цвят и аромат благодарение на силно активните и устойчиви на рН щамове Staphylococci
  • Устойчивост, която осигурява повторяемост, независимо от качеството на суровините
  • Нов L. sakei щам, който отговаря на потребителското търсене за по-сладки и непикантни ароматни нотки, които са толкова типични за италианските продукти.

Сега Chr. Hansen пуска на пазара още и SafePro® Flora Italia LC. С това осигурява допълнителна бариера в хранителната безопасност и да минимизира риска от растеж на Listeria monocytogenes.

Оставете коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Overview

This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.