HANSEN SWEET POTATO ™ – перфектният избор

аши дни Chr Hansen разполага със собствена производствена платформа, позволяваща да посрещне и най-сериозни изисквания на клиенти.

Много възможности – много алтернативи. Така е и с най-добрата алтернатива на кармините и синтетичните червени оцветители на пазара в момента. Сега пълният  достъп до широката гама от надеждни и естествени цветове, концентрати и сокове вече е факт. Червеното никога не е било така ясно изразено.

Chr Hansen за  първи път разработи и комерсиализира ново разнообразие от зеленчуци.

И тя е изключителната  „HANSEN SWEET POTATO ™ Ipomoea batatas“ серия, която осигурява уникални оцветяващи свойства. Глобалното присъствие на компанията и традиционното, без ГМО, развъждане, направиха това възможно.

Всичко започна с доста обещаващо откритие – нашият екип за пръв път е намерил грудки, които „се превърнаха“ в HANSEN SWEET POTATO ™, на място, доста отдалечено от седалището на Chr Hansen. Съдържание на пигмент не беше впечатляващо, но цветът му бе обнадеждаващ.

Трансформацията е отнела доста време и никак не е била лесна, докато новооткритото растение се  “превърне”  в  редица полезни продукти. Наложи сe да се премине поетапно през развъждане, снабдяване и производство. Това, обаче, се оказа най-добрият начин да се развие и комерсиализира един отличен и надежден продукт. Специалистите на Chr Hansen са прекарали не една година развивайки начинанието, наречено HANSEN SWEET POTATO ™.

Отгледали са множество разновидности във всяка генерация, търсейки уникална комбинация от издръжливост, богата реколта, наситен цвят и висок коефициент на оцветяването. В тясно сътрудничество с производители, аграрните специалисти прецизно са изучили не една реколта за да стигнат до перфектния пигмент и, следователно, безкомпромисно качество.

сладък картоф

HANSEN SWEET POTATO ™ е  блестящ избор – червена алтернатива на кармините и синтетичните червени оцветители, при това с подчертани предимства, а именно: наситеност и стабилност, изцяло растителна основа на продукта,  гаранция за отсъствието на лош привкус

Серията HANSEN SWEET POTATO ™ – съвършеното качество и надеждност от Oterra.

2021 UPDATE: Всички натурални оцветители се предлагат под марката на Oterra. Вижте повече тук.

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *