натурални-оцветители-за-напитки

Напитки

Отличете се от тълпата с иновативни цветове за напитки

Секторът на напитките е много динамичен и потребителите не спират да търсят иновации. Но също искат да знаят какво има в напитките. Важно е те да съдържат естествени оцветители и да не съдържат изкуствени съставки. Бледите нюанси могат да подчертаят естествеността на вашия продукт, докато ярките и смели цветове могат да помогнат на вашите продукти да се откроят от тълпата. Oterra предлага естествени цветове за много различни приложения за напитки, за да ви помогне да постигнете точно желания резултат.

Газирани безалкохолни напитки

Тъй като потребителите продължават да търсят по-здравословни варианти за газирани безалкохолни напитки, преформулирането на вашия продукт с естествени съставки може да бъде ключовият двигател за успех и да разграничи вашите продукти от конкуренцията.

Можем да ви помогнем с формулирането и да ви посъветваме как да се справите с технически предизвикателства като ниско pH, карбонизация и опаковане.

Широката гама от продукти на Oterra, включително капсулирани, емулгирани и стабилизирани естествени пигменти, са специално предназначени да преодолеят тези общи проблеми.

Сокове концентрати

Търсенето на концентрирани сокове, напитки и други от категорията надхвърля потребителските продукти. На B2B пазара обемът на съставките расте с увеличаване на независимите бутилиращи предприятия и частни марки. Въпреки че различните клиенти имат различни нужди, има прилики, когато става въпрос за стабилност.

Висока киселинност, високо съдържание на вкус и високо съдържание на захар са само някои от техническите параметри, които могат да бъдат предизвикателство по отношение на стабилността на продукта. Oterra отлични решения и съдействие за продукти от тази категория.

Функционални напитки

Водени от потребителското търсене на храни и напитки с ползи за здравето, функционалните напитки стават все по-популярни. Цветът играе важна роля за подчертаване на приложението и естествеността на тези продукти. Но добавените съставки като витамини, минерали и растения могат да повлияят на стабилността.

Решенията с натурални оцветители на Oterra се базират на обширни проучвания, за намиране на най-доброто съвпадение за вашите продукти от широкото портфолио от естествени оцветители за храни.

Functional beverages
Juice-based beverages

Напитки на основата на сокове

Продуктите на основата на сок отговарят на потребителското търсене за натурални продукти и често се възприемат като по-здравословна алтернатива на подобни продукти, които не са на основата на сок.

Естествените хранителни оцветители добавят естествена привлекателност. От креативни миксове за изследователи на храните до здравословни продукти за потребителите, които са здравословно ориентирани, ние можем да ви помогнем да намерите идеалното цветово решение, което да подсили вашия продукт и концепцията зад него.

Напитки на прах

Продуктите, които доставят удобство когато сме в движение или на път са чудесен избор за натоварения начин на живот. Независимо дали става въпрос за функционална напитка или освежаваща лимонада, сетивната привлекателност е ключът към успеха.

Гамата I-Colors® на Oterra предлага оцветители за напитките на прах, които изискват цвят с добра способност за покритие. Нашите прахове с висока якост също предлагат ценова ефективност при производствтото, без компромис с качеството.

Powdered beverages
Energy drinks

Енергийни напитки

Въпреки че енергийните напитки често се възприемат като изкуствени, потребителското търсене тласка индустрията към по-естествени решения с по-малко захар и без изкуствени съставки.

Добавените витамини, минерали и съставки като кофеин могат да имат значителен ефект върху устойчивостта на естествените цветове. Когато си партнирате с нас, ние работим в тясно сътрудничество с вас, за да изберем правилния цвят с най-добрия естествен цвят за вашата енергийна напитка.

Свържете се с нас за повече информация и решения за вашето производство!

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *