Храни за домашни любимци

Храни за домашни любимци

Натурални и безопасни оцветители за храни за домашни любимци

Oterra предлага оцветяващи продукти от естествени съставки, за да отличите вашите продукти, създавайки първокласен външен вид, който допълва вкуса и отразява същата богата цветова палитра на любимите ни храни.

Суровините, които Oterra използва, са извлечени от естествени източници като плодове, зеленчуци, ядливи растения и кохинил. Всички съставки в продуктова гама са подходящи за употреба в храни и отговарят на изискванията за храни за домашни любимци за котки и кучета, най-високите стандарти за качество, нормативни изисквания и наредби.

Гранули

Топлината и налягането на екструдирането и необходимостта от дълъг срок на годност на гранулите изискват естествени цветове, които могат да издържат на високи температури и да останат стабилни през цеия срок на годност на продукта.

Oterra предлага живи цветове от растения и зеленчуци като оранжево и зелено, които подчертават естественото съдържание на вашите продукти. А натуралните опции за кафяво и червено позволяват, с богатата си и наситена привлекателност да заменете синтетичните цветове.

Въпреки че кучетата виждат по-малко цветове от хората, те виждат контрастите добре. Така че защо не смесите няколко нюанса на кафявото, за да направите по-интересно ястие?

Лакомства със съдържание на влага или меки лакомства

Меките лакомства и лакомствата със съдържание на влага за домашни любимци често са доста ароматни, а оцветители се използват, за да засилят усещането за хубава храна и отговарят на очакванията за вкуса.

Силно концентрираните аромати често влияят на представянето на цвета. С оцветителите на Oterra можете да избегнете обичайните капани на вкуса и цвета, така че вашите естествени цветове да продължат да се представят по най-добрия начин в продукта.

Независимо дали имате нужда от месесто червено, жълто, напомнящо подправки или говеждо наситено кафяво, оцветителите на Oterra ще ви помогнат да получите точното и рентабилно решение.

Печени лакомства

Печените лакомства обикновено са най-ярките от всички приложения за храна за домашни любимци, със забавни цветове, които собствениците на домашни любимци предпочитат. Те също така най-вероятно се показват в прозрачни опаковки, така че устойчивостта на светлина е задължителна.

Oterra предлага гама от ярки естествени нюанси, които ви позволяват да избягате от изкуствените оцветители и имат голяма устойчивост на светлина – дори за най-чувствителните пигменти, като куркума.

Храни, тип мокри – консерви, желета, късчета в сос

Мократа храна за домашни любимци обхваща широка гама от продукти, от консерви млени месни храни, до късчета в сос, сосове или желе. Повечето имат високо ниво на влага и преминават през интензивна топлинна обработка, което прави устойчивите на висока температура цветове задължителни. При тях и цветът на основата може да повлияе на крайния цвят в зависимост от вида на използваното месо, мазнини, протеини и други съставки.

Гамата от естествени осветители за храни за домашни любимци на Oterra покрива много приложения, независимо дали произвежате храни, тип мокри, в консерви, тарелка или паучове.

Естествени решения, които да ви помогнат да оптимизирате формулата на вашия продукт и да гарантирате, че крайният цвят е отличен и стабилен.

Свържете се с нас за повече информация за категорията.

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *