Разкрийте пълния потенциал на безлактозното кисело мляко с намалено съдържание на захар с NOLA® Fit
Предизвикатествата на пазара
Днес потребителите на млечни продукти без лактоза често изпитват проблеми с вкуса, а производителите се борят с високата цена на продуктите без лактоза. Млечните продукти без лактоза, както и продуктите с намалена захар се възприемат като по-здравословна алтернатива, но обикновено биват избрани само ако не се прави компромис с вкуса. Поради това производителите се стремят да решат дилемата здравословно или вкусно, като търсят нови решения, на добри атрактивни и конкуретни цени.
Доставяйки на пазара най-добрата лактаза NOLA® Fit, Chr. Hansen прави възможно производството на млечни продукти с отличен вкус, без лактоза и на достъпна цена. Това е възможно благодарение на високата и специфична активност на ензима при широко pH и температура, точно там, където процесът ще се нуждае от това. Автентичният, чист вкус на продукта е гарантиран от чистота на NOLA® Fit.
Chr. Hansen разбработва NOLA® Fit, за да отключи потенциала на пазара на ферментирало мляко без лактоза. Дори повече, за да задоволи нуждите на пазара за чист вкус и намалено съдържание на захар на безлактозните продукти.
Защо NOLA® Fit?
Ефективен и удобен начин да се освободите от лактозата и да намалите добавената захар не само в напитките, но и на пазара на ферментиралите млека.
- Без лактоза, осигурявайки автентичния вкус на млечните продукти
- Увеличете сладостта без добавяне на захар или допълнителни калории
- Оптимизиране на производството на млечни продукти без лактоза