Салами и пеперони

Безопасни решения от Chr. Hansen за ферментирали меса – салами и пеперони

Суровите, ферментирали колбаси, като Италиански салами, Испански чоризо, Немски салами, Френски и много други салами и пеперони, излизат от древната технология на осоляване, втвърдяване, ферментиране и сушене, за да се създаде устойчив на рафтове месен продукт.

BACTOFLAVOR®, BACTOFERM® и SAFEPRO® – Палитра от решения за месни продукти

  • Гладък и нежен аромат на италиански салам, но с бързо подкиселяване за безопасност на храните, с възможност за допълнителен контрол срещу Listeria monocytogenes
  • Захарен гъвкав, бързо pH, мек вкус
  • Средиземноморски вкус и бърз спад на pH
  • Бърз спад на pH и развитие на цвета
  • Традиционно и по-бавно подкисляване с отличен аромат и създаване на цвят
  • Много мек, традиционен, отличен вкус
  • Комбинирани култури с бързо подкиселяване, атрактивен „южен“ ароматен профил и контрол срещу Listeria monocytogenes
  • Възможност за добавяне на култура за контрол на Listeria monocytogenes, за тези, които искат да допълнят Салами културата си
  • Пеперони култура с много бърз спад на pH при по-високи температури (над 32C / 90F), предложение в замразен формат
  • Лиофилизирани Пеперони култури, подходящи за процеса на производство на Пеперони (над 32C / 90F)
  • Мощни Перони култури, осигуряващи бързо намаляване на pH, както и развитие на цветовете, предложение в замразен формат
салами

В днешно време не се основаваме на молитва към висши сили или надежда за магическа милост от ендогенните „развалящи“ бактерии.

Днес полезните и атрактивни култури се пречистват и произвеждат при хигиенни условия, за да осигурят желаното подкисляване, аромат и цвят – всеки път!

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Privacy Overview

This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.