Ензими за подобряване на рандеман, вкус и текстура

Chr. Hansen предлага разнообразна селекция от ензими за млечни продукти, които осигуряват различни предимства, като постигане на желаните вкусови качества, подобрена на текстурата и увеличен рандеман, както и решения за млечни продукти без лактоза и нисколактозни млечни продукти. В зависимост от нуждата от диференциация или оптимизация на процесите, можете да намерите вашия ензим тук:

– YIELDMAX® – подобрете вкуса и увеличете добива

– LactoYIELD® – превърнете лактозата в продукт с добавена стойност, лактобионова киселина

– SpiceIT® – подправете сиренето си с нашата гама от липазни решения

За повече информация относно продуктите от тази категория можете да се свържете с нас office@admix.bg, тел.: +359 2 938 51 05   

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Privacy Overview

This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.