Chr. Hansen предлага разнообразна селекция от ензими за млечни продукти, които осигуряват различни предимства, като постигане на желаните вкусови качества, подобрена на текстурата и увеличен рандеман, както и решения за млечни продукти без лактоза и нисколактозни млечни продукти. В зависимост от нуждата от диференциация или оптимизация на процесите, можете да намерите вашия ензим тук:
– YIELDMAX® – подобрете вкуса и увеличете добива
– LactoYIELD® – превърнете лактозата в продукт с добавена стойност, лактобионова киселина
– SpiceIT® – подправете сиренето си с нашата гама от липазни решения
За повече информация относно продуктите от тази категория можете да се свържете с представителите на Chr. Hansen в България:
инж. Ивайло Тонев, dkivt@chr-hansen.com
инж. Деян Ристов, dkdri@chr-hansen.com
или с нас:
office@admix.bg, тел.: +359 2 938 51 05