Ензими за подобряване на рандеман, вкус и текстура

Chr. Hansen предлага разнообразна селекция от ензими за млечни продукти, които осигуряват различни предимства, като постигане на желаните вкусови качества, подобрена на текстурата и увеличен рандеман, както и решения за млечни продукти без лактоза и нисколактозни млечни продукти. В зависимост от нуждата от диференциация или оптимизация на процесите, можете да намерите вашия ензим тук:

– YIELDMAX® – подобрете вкуса и увеличете добива

– LactoYIELD® – превърнете лактозата в продукт с добавена стойност, лактобионова киселина

– SpiceIT® – подправете сиренето си с нашата гама от липазни решения

 

За повече информация относно продуктите от тази категория можете да се свържете с представителите на Chr. Hansen в България:

инж. Ивайло Тонев, dkivt@chr-hansen.com  

инж. Деян Ристов, dkdri@chr-hansen.com    

или с нас:

office@admix.bg, тел.: +359 2 938 51 05   

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *