FeelGood Кефир

FeelGood Кефир е „силно препоръчан“ на награждаването за иновации при напитките

Преоткрийте древния млечен продукт, който носи ползи за здравето и си осигурете силен старт в нова световна тенденция

Нашата нова култура eXact® Kefir12 беше наградена в категорията „Най-добри съставки за напитки“ на Световните награди за иновации в напитките, 2015 година.

Културата съдържа 12 живи бактерии и в комбинация със закваски Yoflex® преоткрива категорията на кефира с вкусен „супер“ кефир, който съдържа 14 живи бактерии.

Кефирът е ферментирал млечен продукт с голямо наследство и здравословен ореол. Произхождайки от източна Европа, сега завладява позиции като нова световна тенденция.

FeelGood-кефир

“Преди няколко години пуснахме на пазара закваски eXact® KEFIR1 и KEFIR2 за класически кефир. Тези закваски доказаха, че носят добавена стойност за много наши клиенти в източна Европа и Евразия. Сега виждаме и успех на кефира на пазарите за млечни продукти в западна Европа и Азия като САЩ, Канада и Китай. Вярваме, че нашата нова закваска eXact® KEFIR 12, която е технологичното решение зад наградената концепция FeelGood кефир, ще пасне идеално на тази тенденция на новите пазари за кефир с по-мек и нежен вкус,” казва Lasse Vigel Joergensen, Global Marketing Manager.

FeelGood кефир – супер версия на кефир с 14 живи бактерии:

  • Превъзходен аромат – мек или леко пенлив, в зависимост от вкуса
  • Структура – гладка и мека
  • Чист етикет
  • Преоткриване на продукт с голямо наследство
  • Естествено здравословен – традиционният кефир има присъщи здравословни ползи

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *