CHY-MAX® SUPREME е най-новото допълнение към CHY-MAX® портфолиото коагуланти на Chr. Hansen.
С ангажимента си да повиши стандарта и ефективността на коагулантите, Chr. Hansen прави малка, но съществена промяна в CHY-MAX®, която води до голяма разлика при производството на сирене. CHY-MAX® SUPREME е малка промяна, която може да има голямо значение за вашия бизнес.
Максимална стойност
- Изключително представяне във водещата на пазара на ензими гама CHY-MAX.
- Увеличение на добива с 0.5-1% средно на тон.
- Повече продукт от по-малко мляко, който носи и по-висок марж печалба.

Отлична функционалност
- Произведете тънко нарязано и настъргано сирене с ниска степен на разграждане на протеините поради намалената протеолиза.
- По-бързо нарязвяне – по-тънки слайсове и с 10% повече обработена продукция на ден.


По-бързо и прецизно производство
Извличането на най-голяма полза от най-ценните ресурси – мляко и време, е голямата разлика, която CHY-MAX Supreme прави в производството.
По-бърза коагулация с висока специфичност и намалена протеолиза.
По-добро нарязване | По-добър срок на годност | По-равномерни слайсове | Твърдост на оптимално ниво |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
С максимална стойност и функционалност в основата си, CHY-MAX® Supreme осигурява изключителна стойност за производителите на сирене.
Научи повече – свържи се с нас!