Млечни продукти без лактоза

NOLA® Fit е най-модерният лактазен ензим, разработен за отключване на потенциала в категорията без лактоза и ферментирали млечни продукти с намалено съдържание на захар. Той е тук, за да отговори на нуждите на пазара от продукти с истински вкус, които не съдържат лактоза. Основните предимства на NOLA® Fit са:
– осигуряване на автентичен вкус на млечните продукти;
– увеличаване на сладостта без добавяне на захар или допълнителни калории;
– оптимизиране на рентабилността на производството на млечни продукти без лактоза.

За повече информация относно възможностите за производство на безлактозни млечни продукти можете да се свържете с представителите на Chr. Hansen в България:

инж. Ивайло Тонев, dkivt@chr-hansen.com  

инж. Деян Ристов, dkdri@chr-hansen.com    

или с нас:

office@admix.bg, тел.: +359 2 938 51 05   

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *