NU-TRISH® гамата пробиотични култури - чаша кисело мляко

NU-TRISH® гамата пробиотични култури

NU-TRISH® е гама от пробиотични култури за различни видове храни и напитки като ферментирали сокове, млечни продукти и продукти на растителна основа.

Гамата от продукти NU-TRISH® за млечни и растителни приложения ви дава най-доброто от двата свята: отлична текстура и вкус и оптимизиран брой пробиотични клетки.

Тъй като пробиотиците са живи бактерии, може да бъде предизвикателство да се произвеждат и прилагат в храни и напитки.

Ключова сила на Chr. Hansen e съдействието, което предлага на производителите, за да създадат най-добрите на вкус продукти с точното количество живи бактерии за оптимален срок на годност, като се уверим, че уникалните бактерии присъстват в достатъчни количества, за да дадат на потребителите очаквания ефект.

Пробиотиците NU-TRISH® се предлагат:

  • като единични щамове за приложение в храни и напитки
  • като оптимален бленд от култури за кисело мляко и пробиотици, за да се осигури перфектно ферментирало мляко и продукти на растителна основа.

„Гордеем се, че нашите документирани пробиотици са позиционирани като истински пробиотици, избрани за голяма част от продуктите в супермаркетите по целия свят.
Начинът, по който работим с производителите, е чрез силни партньорства и индивидуални насоки през целия процес на разработка от концепцията до рафтовете на дребно, вкл. приложение, маркетинг и регулаторни съвети.“
– Chr. Hansen

Свържете се с нас за повече информация за NU-TRISH® гамата пробиотични култури.

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *