the-right-cheese-at-the-right-pace-cheese-plate

Точното сирене за точното време

Точното сирене за точното време

Правилните решения за зреене насочват вкуса и външния вид на сиренето в желаната посока, но също така могат да оптимизират и производителността. Зреенето на сиренето може да се ускори, за да достигне по-бързо до пазара или да се забави, за да издържи по-дълго на рафта. Това се случва съвсем естествено, но науката е необходима, за да се стигне до там.

Партньорство за оптимизиране на рентабилността

Чрез ускоряване на зреенето, производителите на сирене могат да увеличат производителността и да спестят от съхранение, за да оптимизират своята рентабилност. Нашите серии DVS® LH и DVS® CR могат да намалят времето за зреене на чедър или континентално сирене с до 25%!

В случаите, в които производителите на меки сирена желаят да удължат срока на годност, някои от нашите култури SWING® забавят зреенето. Това води до по-дълъг срок на годност, увеличаване на възможностите за разширяване на експортния пазар и намаляване на отпадъците по веригата на стойността.

„В екипа за зреене на Chr. Hansen ние сме силно очаровани от това как правилната комбинация от култури и ензими може да създаде вълнуващи нови вкусови изживявания.“, казва Marlene Boiesen, Директор Търговско развитие на култури за сирене.

Пътуването започва

Пикантно, маслено или ядково? Синьо, зелено или оранжево? Решенията от Chr. Hansen за зреене позволяват на производителите на сирене да създадат своето идеално сирене с идеалното си темпо.

Точното сирене за точното време – Chr. Hansen прави това възможно

Chr. Hansen ви кани на приключение на сетивата, правейки възможно в същото време и по-устойчиво производство. Присъединете се към нас в пътешествие към вашето изключително сирене и проучете какво нашите решения за зреене могат да направят възможно.

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *