SmartBev™ NEER® e подобряващo вкуса решение за производство на безалкохолна бира на базата на дрожди. Специално изолирания и подбран щам, използван в NEER™, превръща монозахаридите в специфични и желани ароматични съединения, помагайки ви да произведете вкусна бира без алкохол. Концепцията се състои от дрожди, протокол за приложение и система за директно инокулиране, без да се нуждаете от допълнително оборудване или процедури. Този прост процес намалява сложността на планирането и времето извън процеса на производство, намалявайки риска и увеличавайки производителността.
Ферментационни характеристики на SmartBev™ NEER®:
• засилени плодови аромати: високи естери и тиоли;
• средно продуциране на полизахариди;
• слабо продуциране на етанол.
Свържете се с нас за повече информация: КОНТАКТИ