решения-от-chr-hansen-за-винопроизводство-чаша-вино

Решения от Chr. Hansen за винопроизводство

Постигнете първокласно винопроизводство с пълна селекция от натурални култури Viniflora®

Гамата Viniflora® ви позволява да произвеждате вино с ниско или с намалено съдържание на SO2, без да правите компромиси с качеството и с много по-малко нежелана летлива киселинност. Избраните дрожди и бактерии от нашата гама ще ви позволят да отговорите на търсенето на повече натурални вина от потребителите и на глобалните тенденции за по-малко химични съставки / консерванти. Viniflora® улеснява винопроизводителите в осигуряване на последователно и приятно изживяване с марката благодарение на натурални защитни култури.

Енологични продукти

Chr. Hansen привлича винопроизводителите с мощни инструменти за контрол на малолактичната ферментация чрез набор от висококачествени бактериални продукти, готови за директно инокулиране: технологията „DVS®“.

Viniflora® са малолактични бактерии за вино – статерни култури, които управляват контролираното протичане на ябълчено-млечнокисела ферментация (ЯМКФ) във виното. 

Различните щамове на Viniflora® могат да покрият широк спектър от вина: от трудни базови вина за пенливо вино, идващи от хладни или студени райони до високоалкохолни вина, произведени в изключително горещ климат. Открийте как решенията на Viniflora® могат да помогнат да направите виното, което искате и биологично да защитите мъстта, виното и марката си с естествени микробиални решения.

ИЗТЕГЛЕТЕ ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ тук: Bacteria Range_One pager_BG

Решения от Chr. Hansen за винопроизводство

Специализирани дрожди

Chr. Hansen предлага изключителна гама специализирани дрожди, известни като незахаромицетни продукти за избрани гроздови сокове, мъст или вина от различни лозарски райони по света. Специализираните дрожди Viniflora® могат да ви помогнат да защитите с естествени средства вашата мъст, да преобразуват прекурсорите на вкуса и да увеличат сложността и елегантността. Винопроизводителите, които искат да бъдат по-близо до характера на дива алкохолна ферментация, вече могат да направят вина, които имат тази отличителна, естествена и дива нотка.

Искате ли да научите повече?

ИЗТЕГЛЕТЕ ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ тук: Yeast Range_One pager_BG

Храна за бактерии

Благодарение на лидерството в производството на култури и опитът в мониторинга и управлението на винената ферментация, Chr. Hansen дефинира и проектира добре балансирани хранителни вещества, идеални за енологични бактерии при трудни условия: BACTIV-AID™. Резултатът е BACTIV-AID™ 2.0: може би най-добрите храни за бактерии, налични днес!

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *