снимка на инокулант за силаж

Инокуланти за силаж

С НАШИТЕ ИНОКУЛАНТИ ЗА СИЛАЖ НИЕ ДАВАМЕ ВЪЗМОЖНОСТ НА ФЕРМЕРИТЕ ДА ПОДОБРЯТ КАЧЕСТВОТО НА СИЛАЖА КАТО СЪЩЕВРЕМЕННО ПОЛУЧАВАТ ПО-УСТОЙЧИВО ПРОИЗВОДСТВО БАЗИРАНО НА НАТУРАЛНИ РЕШЕНИЯ.

Има израз който гласи: „ Ние сме това, което ядем!“ Същото се отнася и за говедата. Пресният, питателен силаж приготвен с полезни млечнокисели бактерии, поддържа нормалното здраве на месодайните и млекодайни говеда. Силажа представлява по-голямата част от дневната дажба на говедата по цял свят. Основната цел на силажираните продукти е да консервира полезните хранителни стойности и вкусови качества, докато намали загубата на сухо вещество. Правилното управление на силажа може да окаже влияние вурху общата рентабилност на стадото.

Въз основа на почти 150-годишен опит в биотехнологична сфера, ние разработихме естествени инокуланти за по-качествен силаж за да отговорим на  предизвикателствата, пред които производителите на млечни и месни продукти са изправени ежедневно. В Chr. Hansen разполагаме с експериза и продукти за да помогнем на всеки производител или бизнес партньор с висока степен на специализирани познания в индустрията.

Съдържащи на уникални щамове млечнокисели бактерии, нашите инокуланти подобряват процеса на ферментация, докато подтискат развитието на плесени и дрожди.

  • Изхранване със силаж, когато е необходимо
  • Предотвратяване развалата на горният слой
  • Поддържане постоянното качесвто на силажа

По-добро и устойчиво производство

Нашите силажни инокуланти за млекодайни и месодайни говеда са неразделен инструмент за производителите по цял свят в стремежа им да получат по-добро производство базирано на естествени решения. Осигурявайки добри бактерии за силажа нашите инокуланти имат пряко положително въздействие върху развитието на фермерите:

  • Намалят загубите на сухо вещество, което от своя страна редуцира емисиите на СО2
  • Намаляне разграждането на протеина, което от своя страна намаля отделянето на амоняк
  • Намаляне на отпадъците и подобряване на консервирането и вкуса на силажа

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *