снимка на инокулант за силаж

Инокуланти за силаж

С НАШИТЕ ИНОКУЛАНТИ ЗА СИЛАЖ НИЕ ДАВАМЕ ВЪЗМОЖНОСТ НА ФЕРМЕРИТЕ ДА ПОДОБРЯТ КАЧЕСТВОТО НА СИЛАЖА КАТО СЪЩЕВРЕМЕННО ПОЛУЧАВАТ ПО-УСТОЙЧИВО ПРОИЗВОДСТВО БАЗИРАНО НА НАТУРАЛНИ РЕШЕНИЯ.

Има израз който гласи: „ Ние сме това, което ядем!“ Същото се отнася и за говедата. Пресният, питателен силаж приготвен с полезни млечнокисели бактерии, поддържа нормалното здраве на месодайните и млекодайни говеда. Силажа представлява по-голямата част от дневната дажба на говедата по цял свят. Основната цел на силажираните продукти е да консервира полезните хранителни стойности и вкусови качества, докато намали загубата на сухо вещество. Правилното управление на силажа може да окаже влияние вурху общата рентабилност на стадото.

Въз основа на почти 150-годишен опит в биотехнологична сфера, ние разработихме естествени инокуланти за по-качествен силаж за да отговорим на  предизвикателствата, пред които производителите на млечни и месни продукти са изправени ежедневно. В Chr. Hansen разполагаме с експериза и продукти за да помогнем на всеки производител или бизнес партньор с висока степен на специализирани познания в индустрията.

Съдържащи на уникални щамове млечнокисели бактерии, нашите инокуланти подобряват процеса на ферментация, докато подтискат развитието на плесени и дрожди.

  • Изхранване със силаж, когато е необходимо
  • Предотвратяване развалата на горният слой
  • Поддържане постоянното качесвто на силажа

По-добро и устойчиво производство

Нашите силажни инокуланти за млекодайни и месодайни говеда са неразделен инструмент за производителите по цял свят в стремежа им да получат по-добро производство базирано на естествени решения. Осигурявайки добри бактерии за силажа нашите инокуланти имат пряко положително въздействие върху развитието на фермерите:

  • Намалят загубите на сухо вещество, което от своя страна редуцира емисиите на СО2
  • Намаляне разграждането на протеина, което от своя страна намаля отделянето на амоняк
  • Намаляне на отпадъците и подобряване на консервирането и вкуса на силажа

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Privacy Overview

This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.