С НАШИТЕ ИНОКУЛАНТИ ЗА СИЛАЖ НИЕ ДАВАМЕ ВЪЗМОЖНОСТ НА ФЕРМЕРИТЕ ДА ПОДОБРЯТ КАЧЕСТВОТО НА СИЛАЖА КАТО СЪЩЕВРЕМЕННО ПОЛУЧАВАТ ПО-УСТОЙЧИВО ПРОИЗВОДСТВО БАЗИРАНО НА НАТУРАЛНИ РЕШЕНИЯ.
Има израз който гласи: „ Ние сме това, което ядем!“ Същото се отнася и за говедата. Пресният, питателен силаж приготвен с полезни млечнокисели бактерии, поддържа нормалното здраве на месодайните и млекодайни говеда. Силажа представлява по-голямата част от дневната дажба на говедата по цял свят. Основната цел на силажираните продукти е да консервира полезните хранителни стойности и вкусови качества, докато намали загубата на сухо вещество. Правилното управление на силажа може да окаже влияние вурху общата рентабилност на стадото.
Въз основа на почти 150-годишен опит в биотехнологична сфера, ние разработихме естествени инокуланти за по-качествен силаж за да отговорим на предизвикателствата, пред които производителите на млечни и месни продукти са изправени ежедневно. В Chr. Hansen разполагаме с експериза и продукти за да помогнем на всеки производител или бизнес партньор с висока степен на специализирани познания в индустрията.
Съдържащи на уникални щамове млечнокисели бактерии, нашите инокуланти подобряват процеса на ферментация, докато подтискат развитието на плесени и дрожди.
- Изхранване със силаж, когато е необходимо
- Предотвратяване развалата на горният слой
- Поддържане постоянното качесвто на силажа
По-добро и устойчиво производство
Нашите силажни инокуланти за млекодайни и месодайни говеда са неразделен инструмент за производителите по цял свят в стремежа им да получат по-добро производство базирано на естествени решения. Осигурявайки добри бактерии за силажа нашите инокуланти имат пряко положително въздействие върху развитието на фермерите:
- Намалят загубите на сухо вещество, което от своя страна редуцира емисиите на СО2
- Намаляне разграждането на протеина, което от своя страна намаля отделянето на амоняк
- Намаляне на отпадъците и подобряване на консервирането и вкуса на силажа