Chr. Hansen може да ви помогне да разработите най-добрите ферментирали млечни продукти с високо съдържание на протеини
Потребителите по целия свят се стремят към отговорност за здравето си. Близо половината (49%) от анкетираните в Global Health & Wellness проучването на Nielsen смятат, че са с наднормено тегло, а подобен процент (50%) активно се опитват да отслабнат. И го постигат като правят по-здравословен избор на храна, с помощта на компаниите за храни и напитки.
Производителите преформулират продуктите, за да премахнат или намалят съдържанието на захар, холестерол, натрий, транс и наситени мазнини в храната. Те премахват изкуствените съставки и предлагат продукти с високо съдържание на желани съставки като фибри и протеини.
Храните с високо съдържание на протеини станаха много популярни и изчистени храни, с добър вкус, лесни за приготвяне и здравословни ползи, които се връщат към основните, имат издръжливост. Ето защо, млечните продукти и по-специално киселото мляко впечатлиха потребителите по целия свят.
Екипът на Chr. Hansen има богат опит в разработването на ферментирали, богати на хранителна стойност кисели млека, избягвайки тебеширения вкус; и в цедени кисели млека, които поддържат ниско последващо подкисляване в производствения процес, осигурявайки необходимия мек и умерен вкус.
Свържете се с нас, за да научите повече.
Източник: Chr. Hansen