Хранителни култури за ферментирали зеленчуци

Производство на ферментирали зеленчуци

Bactoferm® Vege-Start 60 – ферментирали зеленчуци

Увеличете насладата от традиционно ферментирали зеленчуци, като постигнете пълен контрол върху ферментацията с Bactoferm® Vege-Start 60. Културата превръща захарта от саламурата предимно в млечна киселина, което води до по-бърз спад на pH, създавайки по-стабилно качество по време на срока на годност на крайния продукт.

Предимства на Bactoferm® Vege-Start 60:

• Пълен контрол на спада на pH – бързото понижаване на pH предотвратява растежа на нежелани бактерии за по-добър вкус и по-качествен продукт

• Намалете разхищаването на храна – стабилността на вашия ферментирал продукт се увеличава по време на срока на годност, тъй като има само желана флора

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *