LACTOSENS® R
Тестът LACTOSENS® R е бърз метод за много точно измерване на лактозата в пробите от мляко и млечни продукти само за няколко минути. Тестът може да се използва за отчитане нивото на лактоза в млечни продукти без лактоза и нисколактозни млечни продукти. Тестът е лесен за използване и позволява проследяване и по-бързо освобождаване на продукцията. LACTOSENS® R работи с прясно мляко, кисело мляко, моцарела, прясно сирене, сметана, извара. Новият LACTOSENS® R позволява тестване с аромати като кафе и шоколад.
LACTOSENS® R осигурява следните предимства:
- По-бързо освобождаване на продуктите
- Проследимост за всяка произведена партида
- Лесна употреба
- Повече специфичност: без намеса от други захари, кафе, шоколад или плодови заготовки
- Повече сигурност: валидиран спрямо референтния метод HPLC