По-добра храна, по-добро бъдеще

За Адмикс

Адмикс ООД е партньор на международната компания Chr. Hansen A/S – световен лидер в производството на ингредиенти за хранителната промишленост и Oterra – лидер в производство на натурални оцветители за хранителната промишленост. Нашата компания предлага отлични решения и ингредиенти за Вашето производство, гъвкавост, прецизност, коректност и допълнително съдействие от поръчката до доставката и след това. Освен логистично обслужване, ние Ви предлагаме заедно с любезното сътрудничество на технолозите от Chr. Hansen в България, технологична помощ и съдействие директно във Вашето предприятие.

ОТГОВОРНОСТ 100%
СЪДЕЙСТВИЕ 100%
ОПИТ 100%
ФЛЕКСИБИЛНОСТ 100%
ОТЗИВЧИВОСТ 100%

Chr. Hansen е международна биотехнологична компания, която разработва натурални решения за хранително-вкусовата промишленост, фармацевтичната индустрия и селското стопанство. Основана е 1874 година и към момента има над 3000 отдадени служители в над 32 държави. Компанията се стреми към устойчиво бъдеще, предоставяйки иновативни натурални решения, които допринасят за подобряване на храната, здравето и производителността в полза на всички нас. Chr. Hansen притежава една от най-големите колекции от бактерии в света, наброяваща почти 30 000 щама. От тази колекция се изследват, подбират и подобряват бактериите, за да отговарят на специфичните изисквания в храната, хранителните добавки, храната за животните и растителната защита. Всички продукти на Chr. Hansen се основават на силни компетенции в научно-изследователската и развойна дейност, съчетани със значителни технологични инвестиции и близки взаимоотношения с клиентите.

Историята на Oterra започва през 1876 г., когато д-р Christian Hansen използва анато за създаване на естествени цветове за сирене и масло. От тогава екипът на Natural colors devision на Chr. Hansen A/S разработва и придобива опит, за да бъде в челните редици на индустрията, днес вече самостоятелна компания. От 2021 напълно самостоятелната Oterra е вече твърдо глобален лидер с фокус естествените цветове. Ангажирана с хранителните оцветители като естествена съставка, Оterra предлага отлични решения с натурални оцветители, така че потребителите да могат да се насладят на естествена храна, която е безопасна и устойчива, привлекателна и апетитна.

1 +
години опит
1 +
продукта
1 +
усмивки

Последни новини

Натурални оцветители за храни и напитки
oromvxfp

Сладкарство

Цветът е ключова характеристика на сладките, бонбоните и дъвките. И тъй като непрекъснатите иновации са задължителни, естествените хранителни оцветители могат да бъдат диференциращият фактор, от който се нуждаете, за да изведете вашите цветни бонбони на следващото ниво. Ние можем да ви помогнем да откриете нови възможности и да разработите вълнуващи, ярки бонбони, които постигат желания

Прочети още »
натурални-оцветители-за-напитки
Натурални оцветители за храни и напитки
oromvxfp

Напитки

Отличете се от тълпата с иновативни цветове за напитки.
Oterra предлага естествени цветове за много различни приложения за напитки, за да ви помогне да постигнете точно желания резултат.

Прочети още »