По-добра храна, по-добро бъдеще

За Адмикс

Адмикс ООД е партньор на международната компания Chr. Hansen A/S – световен лидер в производството на ингредиенти за хранителната промишленост и Oterra – лидер в производство на натурални оцветители за хранителната промишленост. Нашата компания предлага отлични решения и ингредиенти за Вашето производство, гъвкавост, прецизност, коректност и допълнително съдействие от поръчката до доставката и след това. Освен логистично обслужване, ние Ви предлагаме заедно с любезното сътрудничество на технолозите от Chr. Hansen в България, технологична помощ и съдействие директно във Вашето предприятие.

ОТГОВОРНОСТ 100%
СЪДЕЙСТВИЕ 100%
ОПИТ 100%
ФЛЕКСИБИЛНОСТ 100%
ОТЗИВЧИВОСТ 100%

Chr. Hansen е международна биотехнологична компания, която разработва натурални решения за хранително-вкусовата промишленост, фармацевтичната индустрия и селското стопанство. Основана е 1874 година и към момента има над 3000 отдадени служители в над 32 държави. Компанията се стреми към устойчиво бъдеще, предоставяйки иновативни натурални решения, които допринасят за подобряване на храната, здравето и производителността в полза на всички нас. Chr. Hansen притежава една от най-големите колекции от бактерии в света, наброяваща почти 30 000 щама. От тази колекция се изследват, подбират и подобряват бактериите, за да отговарят на специфичните изисквания в храната, хранителните добавки, храната за животните и растителната защита. Всички продукти на Chr. Hansen се основават на силни компетенции в научно-изследователската и развойна дейност, съчетани със значителни технологични инвестиции и близки взаимоотношения с клиентите.

Историята на Oterra започва през 1876 г., когато д-р Christian Hansen използва анато за създаване на естествени цветове за сирене и масло. От тогава екипът на Natural colors devision на Chr. Hansen A/S разработва и придобива опит, за да бъде в челните редици на индустрията, днес вече самостоятелна компания. От 2021 напълно самостоятелната Oterra е вече твърдо глобален лидер с фокус естествените цветове. Ангажирана с хранителните оцветители като естествена съставка, Оterra предлага отлични решения с натурални оцветители, така че потребителите да могат да се насладят на естествена храна, която е безопасна и устойчива, привлекателна и апетитна.

1 +
години опит
1 +
продукта
1 +
усмивки

Последни новини

Viva Magenta! Новият “Цвят на годината“ на Pantone® оживява в най-новото предложение за натурални оцветители на Oterra
Натурални оцветители
oromvxfp

Viva Magenta! Цветът на годината на Pantone® оживява в най-новото предложение за натурални оцветители на Oterra

Още по-широка гама от виолетови нюанси въз основа на черния морков вече са реалност. Това постижение на Oterra позволява перфектно естествено цветово съчетание с новия цвят на годината „Viva Magenta“ на Pantone® Institute в приложения за храни и напитки!

Прочети още »
алтернативи на кисело мляко на растителна основа
Млечни и месни алтернативи
oromvxfp

CP Kelco и Chr. Hansen разработват растителни „вегурти“ без необходимост от хладилно съхранение

CP Kelco и Chr. Hansen са горди да предложат на клиентите си сътрудничество, съчетаващо техните водещи опит и решения, за да изведат алтернативите на кисело мляко на растителна основа („вегурти“), които нямат необходимост от хладилно съхранение, на следващото ниво.

Прочети още »