По-добра храна, по-добро бъдеще

За Адмикс

Адмикс ООД е партньор на международната компания Chr. Hansen A/S – световен лидер в производството на ингредиенти за хранителната промишленост. Нашата компания предлага отлични решения и ингредиенти за Вашето производство, гъвкавост, прецизност, коректност и допълнително съдействие от поръчката до доставката и след това. Освен логистично обслужване, ние Ви предлагаме заедно с любезното сътрудничество на екипа на Chr. Hansen в България, технологична помощ и съдействие директно във Вашето предприятие.

ОТГОВОРНОСТ 100%
СЪДЕЙСТВИЕ 100%
ОПИТ 100%
ФЛЕКСИБИЛНОСТ 100%
ОТЗИВЧИВОСТ 100%

Chr. Hansen е международна биотехнологична компания, която разработва натурални решения за хранително-вкусовата промишленост, фармацевтичната индустрия и селското стопанство. Основана е 1874 година и към момента има над 3000 отдадени служители в над 32 държави. Компанията се стреми към устойчиво бъдеще, предоставяйки иновативни натурални решения, които допринасят за подобряване на храната, здравето и производителността в полза на всички нас. Chr. Hansen притежава една от най-големите колекции от бактерии в света, наброяваща почти 30 000 щама. От тази колекция се изследват, подбират и подобряват бактериите, за да отговарят на специфичните изисквания в храната, хранителните добавки, храната за животните и растителната защита. Всички продукти на Chr. Hansen се основават на силни компетенции в научно-изследователската и развойна дейност, съчетани със значителни технологични инвестиции и близки взаимоотношения с клиентите.

На 12 декември 2022 г. Novozymes и Chr. Hansen сключиха споразумение да създадат глобален партньор за биорешения чрез сливане на двете компании. Предложената комбинация от Novozymes и Chr. Hansen е успешно завършена в началото на 2024, създавайки компанията Novonesis.

Novonesis е водещ глобален партньор в биорешенията за по-добър бизнес, по-здравословен живот и по-здрава планета. Комбинираната компания обединява около 10 000 талантливи служители по целия свят и опит, който обхваща над 30 различни индустрии.

години опит
1 +
продукта
1 +
партньори
1 +

Последни новини

Закваски за месо от Novonesis
Месни и готови храни
oromvxfp

Получете повече от вашето месо

Във все по-конкурентния пазар на храни, където растящите разходи и намаляващите маржове са често срещано предизвикателство, за бизнеса е изключително важно да намери решения, които могат да помогнат за подобряване на продуктивността. По-специално месната промишленост е подложена на нарастващ натиск, тъй като цената на суровините се повишава, а инфлацията прави достъпността по-важна от всякога. Въпреки

Прочети още »
Снимка на културите за директно инокулиране
Млечни продукти
oromvxfp

Предимства на културите за директно инокулиране при производството на свежи млечни продукти

Стартерните култури за директно инокулиране направиха революция в производството на ферментирало мляко по целия свят и Novonesis (преди това Chr. Hansen) е в челните редици на тази иновация с Direct Vat Set (DVS®) култури или култури за директно влагане. Има много причини производителите на млечни продукти да използват DVS® култури – следните са най-често срещаните:

Прочети още »